Vacature

Chauffeur en Bijrijder Meubelbezorging

 

Ben jij graag onderweg, fysiek sterk en maak je graag mensen blij met een nieuwe interieur?
Dan ben jij degene waarnaar wij op zoek zijn!

Home Island Interiors is op zoek naar een chauffeur en een bijrijder, die samen op de bezorg bus stappen en kunnen werken als een geoliede machine, teneinde onze klanten in Het Gooi en omstreken de ultieme service te verlenen.

Wat ga je doen?

Samenwerken: Als chauffeur en bijrijder vormen jullie een hecht team. Jullie verdelen de taken; van het bespreken van het bezorgrooster tot het slim inladen van de bus, het tillen van de meubels en het plaatsen en monteren hiervan.

Fysiek werk: Dit is geen baan voor stilzitters! Zowel chauffeur als bijrijder zijn fysiek sterk en steken graag de handen uit de mouwen.

Visitekaartje: Jullie zijn het visitekaartje van ons bedrijf en werken nauw samen met onze verkopers. Als laatste schakel in het verkoop proces spelen jullie een cruciale rol. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de ins en outs van de klant; de bestelling en de verwachtingen, zodat jullie het verschil kunnen maken.

Klanten blij maken: Jullie leveren niet alleen meubels, maar een onvergetelijke klantbeleving! Jullie kunnen je goed inleven in de klant, denken vooruit en zorgen ervoor dat zowel het huis als de meubels van de klant in perfecte staat blijven. Jullie zetten net dat stapje extra, wat resulteert in een service die een memorabele ervaring creëert en zorgt voor positieve gesprekken over ons bedrijf.

Over ons
Bij Home Island Interiors werk je voor een van de meest inspirerende interieurwinkels van het Gooi en omstreken. Waar we met een klein, enthousiast team samenwerken aan de perfecte klantbeleving!

Wij hebben twee filialen, elk met een unieke woonstijl. In ons filiaal in Huizen vind je een mix van landelijke en industriële stijlen, terwijl onze winkel in Bussum zich richt op het hogere (luxury) segment. Daarnaast bieden wij met onze ontwerpstudio interieuradvies op maat in diverse stijlen.

Home Island Interiors werkt met de mooiste woonproducten van de meest gerenommeerde merken zoals Keijser & Co, Hofstede Raanhuis, Cartel Living, Passe Partout, Richmond Interiors, PTMD, Duran en vele anderen. In elk filiaal staat de klant centraal, waardoor we voor ieder wat wils hebben en de schakel vormen tussen interieurdromen en interieurrealiteit!

Wat bieden wij jou?

  • Een passend salaris: Een salaris dat recht doet aan jouw inzet en ervaring.
  • Moderne bestelbus: Rijd in een bestelbus die is uitgerust met de nieuwste technologieën.
  • Informeel team: Een gezellig, klein team met leuke uitjes en een informele werksfeer.
  • Personeelskorting: Geniet van korting op onze meubels – ideaal voor de interieurliefhebber in jou!
  • 36-urige werkweek: Werk van dinsdag tot en met vrijdag voor een goede werk-privébalans.

Waarom jij de perfecte kandidaat bent:

  • Rijbewijs B: Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Fysiek sterk: Je houdt ervan om fysiek bezig te zijn en vindt het leuk om zware meubels te tillen en te monteren.
  • Representatief: Je bent verzorgd, gestructureerd en hecht waarde aan orde en netheid.
  • Klantgericht: Klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel; je begrijpt dat goede service verder gaat dan alleen bezorgen.


Ben jij de chauffeur of bijrijder die wij zoeken? Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog!

Heb je vragen? personeelszaken helpt je graag verder. Je mailen naar solliciteren@home-island.nl of neem telefonisch contact op via 035-5234428.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Verwacht aantal uur: 36 per week

Aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Pensioen
  • Personeelskorting
  • Reiskostenvergoeding

Licentie/certificaat:

  • Rijbewijs B (Gewenst)

Werklocatie: Fysiek

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam